End-to-end implementering hos QRM Danmark

QRM Danmark er et unikt implementeringshus som specialiser sig i end-to-end projekter skræddersyet til jeres virksomhed

Hos QRM Danmark har vi specialiseret os i at implementere end-to-end løsninger hos vores kunder. Vi tror ikke på, "one-size-fits-it-all" filosofien, men derimod at hver enkelt virksomhed kræver en skræddersyet løsning hvor alle metodikker og værktøjer er i spil. Hvilke værktøjer som skal i brug, afhænger af virksomheden og det miljø der opereres i. Hos QRM Danmark har vi en af Danmarks største værktøjskasser når det kommer til virksomhedsoptimering og vækst, og vores bredspektret kompetencer gør at vi til enhver tid ved præcist hvilke værktøjer som passer bedst til jeres situation og virksomhed. 


løsningen afhænger 100% af jeres virksomhed

Kontakt os nu og hør mere om hvordan vi skræddersyer et projekt


Vores kompetencer og erfaring rækker bredt inden for virksomhedsoptimering og vækst. Det giver os, hos QRM Danmark, evnerne og den unikke mulighed for at vælge lige de værktøjer som er bedst egnet til de udfordringer som der skal løses. Vi er ikke afhængige af, eller religiøse omkring, at alt skal passe under et bestemt koncept, men derimod at bruge lige præcist de værktøjer og metodikker som passer ind.  En End-to-End implementering hos QRM Danmark består af 5 faser hvor medarbejderinvolvering og engagement er i fokus gennem alle 5 faser. 

Strategi- og designworkshoppen er for at afdække hvilke udfordringer virksomheden kæmper med, hvilket miljø der opereres i, men også for at forstå hvilken retning virksomheden gerne vil fremadrettet. På strategi- og visionsworkshoppen aftales det hvilke udfordringer som der først skal fokuseres på, herefter starter analysefasen.   

Analysefasen er mere kritisk end mange virksomheder først antager. Årsagen ligger i at det netop er i denne fase hvor der dykkes helt ned i de udfordringer virksomheden står overfor, og som er aftalt på strategi- og designworkshoppen. Der benyttes diverse værktøjer til at analysere og finde ind til roden af udfordringen. Når der er fælles forståelse for hvad der ligger til grund for udfordringen, og en accept og forståelse af analyseresultatet, påbegyndes designfasen. 

Designfasen er hvor løsningen som senere skal implementeres designes. Det er i denne fase der bliver valgt hvilke værktøjer og modeller som er bedst egnet til opgaven. Eksempler fra designfasen ses nedenfor.

Design af administrativ Q-ROC hos Herning Kommune for at håndtere en kaotisk planlægning og ønske om kortere sagsbehandlingstider 

Kontakt os og hør nærmere

Design af QRM hybrid celle hos OJ Electronics for at opnå en strategisk fordel ved kort time-to-market

Læs mere her

Design af overordnet Supply Chain strategi hos Nybo Workwear for at øge leveringssikkerheden og reducer lageromkostningerne

Kontakt os og hør nærmere

Design af QRM produktions-celle hos VOLA for at imødekomme den øget efterspørgsel efter kundespecifikke produkter med korte leveringstider

Læs mere her

Hvad vi i samarbejde med jer, laver af design, afhænger helt og holdent af jeres udfordring, det miljø i opererer i og jeres produkter/ydelser. Designfasen ender ud i en workshop for alle interessenter hvor designløsningen vil blive gennemgået så alle har en fælles forståelse for hvad der skal ske under implementeringen.

Implementering er hvor løsningen fra designfasen implementeres i tæt samarbejde med medarbejderne i virksomheden. Fremgangsmåden for selve implementeringen afhænger i høj grad af løsningen som skal implementeres, fælles for alle vores implementeringer er at vi benytter os i høj grad af medarbejderne i virksomheden, så vi sikre en implementering som får fodfæste og er fremtidssikret, også når vi har forladt virksomheden.

Opfølgning er hvor vi, efter implementeringen, løbende monitorere hvordan løsningen løser udfordringen, samt bliver en del af hverdagen i virksomheden. En vigtig del i denne fase er at høste gevinsten ved den løsning som er blevet implementeres. I starten vil monitoreringen være ganske ofte hvorefter vi gradvist vil trække os mere i baggrunden. Et godt eksempel på hvordan vores kunder arbejder videre efter vi har forladt dem er hos HECO i Hedensted. I samarbejde med os reducerede HECO bl.a. deres gennemløbstid fra 14 dage til 6 dage. Efter vi forlod dem reducerede de den selv yderligere til 1 dag hvilket i dag gør de udkonkurrer konkurrenter på markeder de ikke før troede var muligt - læs mere her

QRM Danmark er de mest erfarne inden for end-to-end løsninger

Vi står altid 100% på mål for vores implementeringer