Konsulentydelser hos QRM Danmark

Vi tilbyder en enestående ny måde at tænke på - tænk i tid

Konsulentydelser fra QRM Danmark tager udgangspunkt i din virksomheds behov, og vi kan drive forandringsprocessen fra start til slut. Med erfaring fra mere end 100 optimeringsprojekter, hvoraf over 20 er komplette Quick Response projekter, kan QRM Danmark booste din organisation til vækst. Et projekt hos os vil hjælpe jeres organisation til at levere netop dét, som kunderne ønsker - hurtigere, bedre og billigere end konkurrenten.
 

Alle vores ydelser kan kombineres med vores uddannelser

Ring og hør mere

Strategi- og visionsworkshop

1 dags workshop

Hvis du er usikker på visionen og dermed også strategien for jeres operations, så vil denne strategi og vision workshop være det rigtige sted for dig at starte. Den afholdes som 1 dags workshop for ledelsen, hvor resultatet vil være en veldefineret vision og strategisk retning for jeres operations. 

QRM lederseminar

1 dags workshop

Er du bevidst om, at du arbejder i et miljø med stor variation, men usikker på, om QRM er den rette løsning så er denne 1 dags workshop lige noget for dig. Vi vil igennem dagen introducere dig til ”en ny måde at tænke produktion”, og vi vil med udgangspunkt i dine udfordringer belyse hvordan QRM konceptet vil håndterer disse udfordringer.


Komplet Quick Response analyse

3 - 5 dage

Er du bevidst om, at QRM kunne være en mulighed, men usikker på hvor og hvordan og med hvilken resultater det kunne bruges i din virksomhed, så book os til en komplet Quick Response analyse. En komplet Quick Response analyse vil gennemgår jeres virksomhed og bl.a. gennemfører MCT-analyse, produktivitetsanalyse og ansvarsskiftsanalyse. Quick Response analysen tager 3-5 dage og munder ud i en præsentation af resultatet for ledelsesteamet, hvor vi vil belyse potentialet samt løsningsoplæg.

Vi reducerer vores kunders gennemløbstid med op til 90%

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud

Komplet Quick Response projekt

virksomhedsspecifikt

Et komplet Quick Response projekt er hvor vi, i samarbejde med jer, skræddersyr et projekt som har fokus på jeres behov. I de fleste tilfælde agerer vi drivkraften under hele projektet, fra analyse og design til implementering og opfølgning. Vi har både stor succes med selvstændige QRM celler og/eller Q-ROC's og transformeringen af hele organisationer. Komplet Kata projekt

virksomhedsspecifikt

Et Kata forløb kobles ofte på som direkte opfølgning på et Quick Response projekt. Kata klæder teamet på til selv at drive forbedringer efter projektets afslutning. Kata er et forbedringsværktøj og stammer fra Toyota.  

Lean projekt

virksomhedsspecifikt

Med et Lean projekt hos os skræddersyr vi, i samarbejde med jer, et projekt som har fokus på jeres behov. Lad os lave et Lean audit efter Shingo Prize modellen og vise dig, hvor der er potentiale til at forbedre dit nuværende Lean arbejde. 

Vi er de førende eksperter inden for qrm i norden

kontakt os nu og hør hvordan qrm kan vækste jeres virksomhed

Timeaxx projekt

virksomhedsspecifikt

Timeaxx er det eneste planlægnings- og produktionsstyringssystem som er bygget op på QRM og POLCA tankegangen. Som de eneste udbydere af Timeaxx i Norden, tilbyder QRM Danmark en komplet Timeaxx implementering i samarbejde med vores tyske partner, Axxelia, som har udviklet Timeaxx. Et Timeaxx projekt indeholder en analyse-, design-, implementerings- og opfølgningsfase.

Supply Chain Management projekt

virksomhedsspecifikt

Hos QRM Danmark har vi mere end 20 års erfaring inden for Supply Chain management området. Vi behersker både Lean, Leagile og Agile strategier, og dermed sikre vi, at din virksomhed bliver udviklet i en retning som understøtter de udfordringer som den står overfor. Ofte har virksomheder et meget stort produktprogram og mange forskellige kunder, men forskellige behov, derfor er den optimale løsning derfor ofte en differentieret løsning, hvor flere stratgier bruges samtidig. Når strategien er fastlagt, så designer vi jeres supply chain så den understøtter jeres strategi for virksomheden. Vi har stor erfaring med både lokale og globale supply chain strukturer, så i vil være i sikre hænder hos os.

POLCA projekt

virksomhedsspecifikt

Som nogle af de eneste i Norden tilbyder QRM Danmark et komplet POLCA projekt. Et øget fokus fra virksomheder på at nedbringe gennemløbstider og varer-i-arbejde (WIP) har gjort at POLCA er blevet særdeles populært. Et POLCA projekt hos QRM Danmark inkluder både analyse, design og implementering, men også en 2 dages workshop i POLCA henvendt til både ledere og medarbejdere på gulvet. 

Vi øger vores kunders indtjening på lav-volumen produkter

Kontakt os nu og hør hvordan